Hur man rankar etta i Google av Håkan Persson- SEO-Expert


Hur man rankar etta i Google av Håkan Persson- SEO-Expert
Det är inte det lättaste att ens ta sig till Googles förstasida för attraktiva sökord. Att lyckas nå topp tre är en bedrift, men det går faktiskt. I den här videointervjun av Christian Rudolf, Topdog SEO så berättar Håkan Persson på Soekmotoroptimering.se hur han lyckades med att nå plats två i Google för ordet ”sökmotoroptimering. Med tanke på att det är en term som många SEO-bolag själva vill ranka på är det naturligtvis en bedrift. Förstaplatsen för termen innehas av Wikipedia, som det för många ord är mer eller mindre lönlöst att försöka konkurrera med.

Det hela började med att Håkan helt enkelt var nyfiken på om det över huvud taget gick att ranka OK på en så pass attraktiv sökterm, och det gick bevisligen utmärkt. Håkan berättar i en intervju med Christian Rudolf om hur det gick till att ta sig upp, först till topp 15 och sedan till en mycket eftertraktad andra plats.

Håkans berättelse om hur han gjorde för att ta sig upp i toppen innehåller många bra tips för den som vill ranka högt, oavsett vilket eller vilka sökord det rör sig om. Han visar bland annat på hur viktigt det är att ha ett fokus på sin hemsida och inte spreta åt alltför många olika håll. Lyssna på intervjun och lär dig vad som krävs för att nå de översta placeringarna i Googles ranking.

Thanks! You've already liked this